Η Κρεμλίδου, το πτυχίο και τα… ωραία οπίσθια

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

H Έλενα Κρεμλίδου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε πως είναι πλέον πτυχιούχος μετά από σχεδόν εννέα χρόνια σπουδών και σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@star” για αυτό όσο και για την επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα, το σώμα της και συγκεκριμένα τα οπίσθιά της αλλά και το Survivor.

“Σπουδάζω πάνω από 8 χρόνια, είμαι 27. Πέρασα στη σχολή που ήθελα, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω και ξεκίνησα σπουδές στο μάρκετινγκ. Η τηλεόραση με βοήθησε το 2016-2017 που ξεκίνησα για τη δουλειά μου στα social. Είχα πάει στα καλλιστεία, δεν θα ξαναπήγαινα.

Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν μόνο τα ωραία μου οπίσθια. Καλό είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια. Η τηλεόραση νιώθω πως μου έχει φερθεί καλά. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους στην τηλεόραση, θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι”, είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή της στο “Survivor” η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: “Στο Survivor έμαθα τον εαυτό μου και αντιμετώπισα την ασχήμια της ψυχής μου”.

Share