Η Καινούργιου πρώτη φορά για τον Παπαμιχαήλ: «Μιλούσε με τα χειρότερα λόγια, του είχε φερθεί πολύ άσχημα»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Μάκη Δελαπόρτα στο πλατό και της συζήτησης για τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη συνέντευξη που είχε πάρει η ίδια από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς.

Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μπορντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα».

Share