Η Δέσποινα Βανδή δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί (vid)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Με εξομολογητική διάθεση, η Δέσποινα Βανδή κάθισε απέναντι στη Μαρία Σολωμού στην εκπομπή της στο Youtube «Μαρία τη νύχτα» και μίλησε για τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή.

«Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου».

«Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Ήταν τα παιδιά μου πάνω από όλα, να φροντίζω αυτά και η δουλειά μου ήταν σε δεύτερη μοίρα. Ήταν τα παιδιά μου και ήμουν μια που έτρεχε μονίμως γύρω από αυτό το φροντιστικό πράγμα. Ο εαυτός μου ήταν κάπου αλλού, τέρμα ρε παιδί μου, αν περίσσευε και λίγος χρόνος… εντάξει.

«Δεν είναι όμως καλό αυτό. Ναι ήταν πολύ καλό γιατί μεγάλωσα δυο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται καλά στα πόδια τους, χαίρομαι που τα βλέπω και είναι δυο καλά παιδιά. Δεν είναι όμως κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου γενικότερα, να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα όπως έπρεπε και δεν υπήρχε ο χρόνος για να το σκεφτώ», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Ούτε τότε ήθελα να παντρευτώ»

Στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει πάνω στην τρέλα, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. «Ούτε τότε ήθελα να παντρευτώ, ήθελα απλά να κάνω παιδιά, ήθελα να γίνω μάνα. Τη μητρότητα δεν μπορούσε να μου την στερήσει άνθρωπος, αν δεν μπορούσα, θα υιοθετούσα. Μπορεί να παντρευόμουν ξανά πάνω σε μία τρέλα, αλλά για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός. Νιώθω πολύ ελεύθερη πλέον. Κάνω ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει παρά πολύ».

Share