Η απάντηση της Καλομοίρας στο bullying που δέχεται

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις πλαστικές επεμβάσεις που λένε πως έχει κάνει, για τη Eurovision αλλά και για την οικογένειά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε για την οικογένειά της ότι: «Δεν μου λείπουν τα παιδιά όταν είμαι στην Ελλάδα για δυο μέρες, μετά τις τρεις-τέσσερις μέρες νιώθω τύψεις. Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα ”θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις”. Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι τη στιγμή που είπα, ”αυτός είναι ο άντρας μου”. Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια που εγώ δεν έζησα γιατί συνέχεια δούλευα. Ο Γιώργος μου έλεγε, ”δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι, έχει κάνει πράγματα άλλα και πρέπει να είσαι ευγνώμων».

Η Καλομοίρα αναφέρθηκε και στη Eurovision λέγοντας: «Πάντα ένιωθα ότι θα πάω ξανά στην Eurovision όπως ο Ρουβάς και η Παπαρίζου, που είχαν πάρει ίδια θέση με εμένα. Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα, δεν θέλω να περιμένω άλλο. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για την Εurovision. Θα το παίξω και δύσκολη ε; Όχι, πραγματικά δεν ξέρω θα έπρεπε να το συζητήσω με τον Γιώργο και τα παιδιά. Η καρδιά μου πάει ”ντάκα ντάκα”, αυτό ναι, αλλά είμαι και μάνα!».

Ενώ για τις πλαστικές επεμβάσεις ανέφερε: «Οι πλαστικές που έκανα σου αρέσουν; Αστειεύομαι δεν έκανα, ηρεμήστε! Η συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις δεν με πειράζει, αλλά αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει, αυτό είναι το bullying, θα με πείραζε στην ψυχή, είμαι σίγουρη, τώρα όμως είμαι 39 ετών. Σκεφτόμουν πως όταν πάει η κόρη μου στο σχολείο και έχει social media αν κάποιος της γράψει τέτοια σχόλια θα τρελαθώ. Έκατσα με τα παιδιά μου και τους έδειξα όλα τα μηνύματα που πήρα στα social media. Τους εξήγησα πως η showbiz έχει δύο πρόσωπα. Τους είπα, ”κοιτάξτε πως αντιδράει η μαμά”. Αφήνω άλλον να μου πει πως να αισθανθώ με τον εαυτό μου; Όχι!».

Share