Άγριο επεισόδιο:«Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ πουτ@ν@»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Επεισόδιο διαδραματίστηκε μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του πρώην συντρόφου της Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη για τον θάνατο των παιδιών τους.

Η διαδικασία στο δικαστήριο μόλις είχε ολοκληρωθεί και η κατηγορούμενη έβγαινε συνοδεία αστυνομικών από την αίθουσα. Εκείνη τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου γύρισε προς το μέρος του Μάνου Δασκαλάκη φωνάζοντάς του: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Θα σου γ@μήσω μ@υν@σκυλ@… Πήγες και πούλησες τα παιδιά».

Εκείνος απάντησε στην Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ. Πουτ@ν@. Θα σου γ@μησω ο,τι έχεις και δεν έχεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τότε, του είπε: «Που έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για τα παιδιά. Μην τολμήσεις και έρθεις την επόμενη φορά. Ξεπούλησες τα παιδιά!».

Νωρίτερα, ο Μάνος Δασκαλάκης με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις οδυνηρές στιγμές που έζησε όταν έχασε τα δύο μικρότερα παιδιά του.

Για πρώτη φορά ο Δασκαλάκης μίλησε για τρεις δολοφονίες, δείχνοντας βέβαιος ότι η πρώην σύζυγός του είναι αυτή που τα έχει σκοτώσει.

Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορώ να πιστέψω τι έζησα με αυτή τη γυναίκα, όλα τότε έδειχναν διαφορετικά σε σχέση με το πώς εξελίσσονται σήμερα.

Ο ίδιος επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η πρώην σύζυγός του και κατηγορουμένη παιδοκτόνος ήταν εμμονική μαζί του, είχε παθολογική ζήλια και ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην χωρίσουν κάθε φορά που ο ίδιος ζητούσε κάτι τέτοιο.

Share