Εμφύλιος στο Μαξίμου για τα μάτια της Ελεονώρας Μελέτη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Έναν μίνι εμφύλιο εντός του Μαξίμου αποκαλύπτει η εφημερίδα “Εστία”. Η στενή συνεργάτιδα του κ. Μητσοτάκη και ειδήμων επί της τέχνης του Τικ Τοκ κυρία Κύρα Κάπη όπως και ο σύζυγός της κ. Χρήστος Ζωγράφος κατηγορούνται από τον εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, διευθυντή του γραφείου του επί του Τύπου κ. Δημήτρη Τσιόδρα ότι προωθούν με προσήλωση την υποψηφιότητα της κυρίας Ελεονώρας Μελέτη.

Εκείνοι το αρνούνται όμως ο έμπειρος κ. Τσιόδρας κατανοεί πως το ζεύγος δεν θα αναλάμβανε τέτοιες πρωτοβουλίες εάν δεν είχε λάβει σχετικές οδηγίες άνωθεν. Ως εκ τούτου ο κ. Δημήτρης τον οποίο οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη μία να μπαίνει και την άλλη να μην μπαίνει στην ευρωβουλή –να μπαινοβγαίνει δηλαδή– διαμήνυσε στο ισχυρό δίδυμο Κάπη-Ζωγράφου ότι εάν ο σύζυγος επιθυμεί να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου στο πόστο του, τότε θα πρέπει να εύχεται να εκλεγεί ευρωβουλευτής διότι ειδάλλως θα επιστρέψει στα καθήκοντά του και η θέση δεν θα μείνει ορφανή.

Η Ελεωνόρα Μελέτη

Δεν λέω, το επιχείρημά του ακούγεται ισχυρό, όμως παράλληλα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν παύουν να φθάνουν και οι φωνές των Σειρήνων από το λιμάνι που όπως και να το κάνουμε υποστηρίζει με θέρμη την υποψηφιότητα της παρουσιάστριας. Εντάξει, όλες οι οικογένειες έχουν τα προβλήματά τους.

Share