Ελένη Μενεγάκη: Αυτή και αν θα είναι ανατροπή!

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Θα παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη το «YFSF»; Αυτή και αν θα είναι ανατροπή! Πρώτο θέμα συζήτησης στους δημοσιογραφικούς διαδρόμους είναι το κατά πού θα αγκυροβολήσει η Ελένη Μενεγάκη από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Με δεδομένο ότι ολοκληρώνεται η παρουσία της στο Mega, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τη «βασίλισσα» της τηλεόρασης, η οποία ξεκαθάρισε πως μόνο αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και ταιριάζουν με τα «θέλω» της θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Η Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη

Οι φήμες οργιάζουν γύρω από τις προτάσεις και τα πρότζεκτ για τα οποία ακούγεται το όνομά της. Ορισμένες από αυτές τη θέλουν να οδεύει προς τον ΑΝΤ1, με σκοπό να παρουσιάσει το «YFSF», και το πάνελ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» εξέφρασε τη γνώμη του.

Μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι το όνομα Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ μεγάλο για να καταπιαστεί με το συγκεκριμένο consept. «H Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να παρουσιάσει το “YFSF”, αλλά σε διάλειμμα από την άλλη εκπομπή που θα κάνει. Η Ελένη είναι πολύ μεγάλη, όχι σε ηλικία, αλλά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Share