Εκαναν σε 18χρονη ένεση με ναρκωτικό βιασμού

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να το καταλάβει, της έκαναν ένεση με ναρκωτικό βιασμού σε κλαμπ, όπου γιόρταζε τα γενέθλια του αδερφού της.

«Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα» προειδοποίησε η Μάντι ΜακΚόρμακ από το Σάουθεντ του Εσεξ, μιλώντας στη «Mirror», και περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε το βράδυ του Σαββάτου, 15 Ιουνίου.

Είχε πάει σε κλαμπ μαζί με τον αδερφό της Ντιν, που γιόρταζε τα 26α γενέθλιά του, τη σύζυγό του, την αδερφή της Τέιλορ και το αγόρι της. Κάποια στιγμή ένιωσε πολύ μεθυσμένη, χωρίς να έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Aρχισε να πνίγεται, έπεσε στο δάπεδο και ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει. Η 18χρονη έχασε τις αισθήσεις της, αλλά, για καλή της τύχη, στο κλαμπ βρισκόταν γιατρός, ο οποίος της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αποκαθιστώντας την αναπνοή της.

Oταν η Μάντι συνήλθε, βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι βρήκαν στο σώμα της σημάδι από ένεση, παρόλο που η 18χρονη δεν είχε νιώσει να της κάνει κάποιος την ένεση, ενώ βρισκόταν στο κλαμπ. Υστερα από εξετάσεις, αποφάνθηκαν ότι κάποιος της χορήγησε με ένεση το ναρκωτικό GHB. Το GHB είναι παράνομη ουσία που χρησιμοποιούν επίδοξοι βιαστές, καθώς το θύμα νιώθει μεθυσμένο και δεν θυμάται. Μάλιστα, οι γιατροί είπαν στη Μάντι ότι, όταν η δόση του ναρκωτικού είναι υπερβολική, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο.

Share