Εδώ Τατιάνα, εκεί Τατιάνα, πού πάει τελικά η Στεφανίδου;

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Εδώ Τατιάνα, εκεί Τατιάνα, πού πάει τελικά η Στεφανίδου; Το μυστικό ραντεβού της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου».

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η παρουσιάστρια δέχτηκε διπλή πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου, στο οποίο έχει εργαστεί παλαιότερα σε αρκετές και διαφορετικές παραγωγές. Αρχικά δέχτηκε πρόταση για την πρωινή ενημερωτική ζώνη τα Σαββατοκύριακα και αφετέρου για την απογευματινή ζώνη μετά το τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Oπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η «Τάτι» τής απέρριψε και τις δύο προτάσεις. Την πρώτη διότι η παρουσιάστρια αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στην οικογένειά της και τη δεύτερη διότι έχει ως αρχή να μην είναι σε εκπομπή απέναντι από τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, γιατί δεν θέλει με τίποτα τα επαγγελματικά της να αποτελέσουν πρόβλημα στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της.

Η παρουσιάστρια φέρεται ότι δέχτηκε επίσης πρόταση και από το κανάλι Action24. Πάντως, δεν έχει κάνει ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη, όπως έχει κυκλοφορήσει στη μικρή οθόνη, κάτι που ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο παραγωγός με δηλώσεις του.

Share