Είχε νυμφευθεί γυναίκα και τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τα σκαλιά του… δημαρχείου πρόκειται να ανεβεί ο Νίκος Αποστολόπουλος, καθώς όπως δήλωσε πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό του το καλοκαίρι.

Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ο σχεδιαστής έκανε λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα που νιώθει για τον «εκλεκτό» της καρδιάς του, ενώ επισήμανε ότι τον γνωρίζει λίγο καιρό γιατί αλλιώς μάλλον δεν θα γινόταν αυτός ο γάμος.

Τέλος, δήλωσε πολύ ερωτευμένος, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού από Αθήνα προς Χαβάη.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ την έκανα την πρόταση γάμου εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση πολύ έρωτα. Δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν, γιατί αν γνωριζόμασταν πολύ καιρό, σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, έτσι αυτά που γίνονται εκείνη τη στιγμή, έρωτες, one night stand, γάμος, όλα. Πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς».

«Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο»

Λίγο καιρό πριν, ωστόσο, ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε εκφράσει τη δυσκολία του να μείνει με τον ίδιο άνθρωπο για πολύ καιρό, καθώς και ότι βαριέται το σεξ με τον ίδιο παρτενέρ…

«Το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, γι’ αυτό και εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέσεις, γιατί μετά από λίγο βαριέμαι. Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Το σεξ δεν είναι κάτι που το κάνεις παραγγελία, οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Όταν είχε νυμφευθεί γυναίκα

Αυτός ο γάμος, ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος για τον Νίκο Αποστολόπουλο, καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος για χρόνια με μια γυναίκα, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της» είχε αποκαλύψει ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Share