Δυσαρέσκεια για τον Νίκο Κοκλώνη στο Open

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Θρίλερ με τον Νίκο Κοκλώνη και το Open, σύμφωνα με την espressonews.gr. Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του Open με την Barking Well Media.

Αυτήν τη στιγμή στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις από την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών του Νίκου Κοκλώνη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη (ένα σόου και ένα ριάλιτι) αλλά και τα δύο μπάτζετ που έχουν κατατεθεί δεν έχουν γίνει δεκτά από τη διοίκηση του σταθμού.

Οπως ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού, η σχέση του Νίκου Κοκλώνη με το Open είναι πλέον υπό αμφισβήτηση, καθώς άλλα πράγματα τους έταξε σε σχέση με την ποιότητα, την αισθητική και την τηλεθέαση των ψυχαγωγικών παραγωγών και άλλα ήταν τα αποτελέσματα.

Ασφαλείς πηγές θέλουν να υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη αρχικά με το οικονομικό κομμάτι, καθώς δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα έσοδα στον σταθμό από την τηλεθέαση των νέων εκπομπών και δευτερευόντως με το αισθητικό κομμάτι, των προγραμμάτων, μια και το ριάλιτι για καινούργιες παρουσιάστριες «TV Queen» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε αρκετά στελέχη του καναλιού, με κεντρικό άξονα την ποιότητά του.

Share