Δραπέτευσε από δομή ψυχικής υγείας ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 45χρονου παλαιοχριστιανού ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του σε λαγούμια στην περιοχή της Ορεινής Κορινθίας.

Σύμφωνα με «Το Πρωινό», ο 15χρονος γιος της οικογένειας κατάφερε να το σκάσει από δομή ψυχικής υγείας στην οποία φιλοξενούνταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το παιδί είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο στην δομή μετά από εντολή και θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του με την παρουσία κοινωνικής λειτουργίας. Χθες, Κυριακή, ο ανήλικος είχε πάει να συναντήσει τον 45χρονο και κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή της κοινωνικής λειτουργού και εξαφανίστηκε. Σε βάρος της κοινωνικής λειτουργού ασκήθηκε μήνυση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το παιδί έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο.

Ο 45χρονος ανέφερε στην εκπομπή:

«Το παιδί την κοπάνησε, είναι περίπλοκη η κατάσταση, δεν ξέρω αν ήταν και στημένη. Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ, πώς να υποκίνησα εγώ την κατάσταση;».

Επίσης, αναρωτήθηκε πώς γίνεται σε μια δομή, όπου ο γιος του προστατεύεται, να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα.

Μιλώντας και για τις κατηγορίες εναντίον του είπε πως προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, όπως αυτό της αιμομιξίας.

Share