«Δεν θέλω κανένας άνθρωπος να χάσει το σπίτι του, όπως το χάσαμε εμείς…»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής του οικογένειάς του.

«Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα κα βραβευτήκαμε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί το είχα πάθος, δεν έζησα από αυτό. Στην Ελλάδα μου προτείνουν μόνο να κάνω τον ωραίο και τον γυμνασμένο. Πρέπει κάποια στιγμή να νοικοκυρευτώ, αλλά έχω μεγάλες ανασφάλειες για το πώς προχωράει ο κόσμος και οι άνθρωποι», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Αναφορικά με την φήμη που έχει λόγω του Survivor δήλωσε πως: «Το Survivor με βοήθησε στον χαρακτήρα μου και με απελευθέρωσε ώστε να μπορώ να λέω τη γνώμη μου άφοβα».

Όσον αφορά την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως: «Απηύδησα με όλα αυτά που βλέπω στην Ελλάδα, γι’ αυτό με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χάσαμε το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρονών και έμεινε χωρίς σπίτι. Δεν θέλω κανένας άνθρωπος να χάσει το σπίτι του, όπως το χάσαμε εμείς και να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση».

Share