Δεμένος με ιμάντες σε έξαλλη κατάσταση ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο 39χρονος δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων, της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

Ο δολοφόνος, φρουρείται επί 24ώρου βάσεως, ενώ κρατείται δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς παρουσιάζει ξεσπάσματα, είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και δεν συνεργάζεται.

Σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να τον δέσουν καθώς πετάει ορούς, σπάει πράγματα ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έχει γίνει.

Επιπλέον εκτιμάται ότι υπάρχει η πιθανότητα να επαναλάβει κάποια απόπειρα.

«Λύστε με. Θέλω να φύγω από εδώ. Θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να πάω φυλακή, ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο. Θέλω να φύγω» φέρεται να είπε ο γυναικοκτόνος στο νοσηλευτικό προσωπικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ο 39χρονος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το εξιτήριο που πήρε από το Αττικό, οδηγήθηκε αρχικά στον Κορυδαλλό που αρνήθηκε να τον κρατήσει καθώς μόλις είχε αποσωληνωθεί και δεν υπήρχαν οι κατάλληλες υποδομές περίθαλψης και έτσι κατέληξε στο Τζάνειο, όπου υπάρχει ειδικός θάλαμος για κρατούμενους.

Μέχρι στιγμής οι 6 ψυχίατροι που τον εξέτασαν, αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας ενώ οι δύο από αυτούς -που τον εξέτασαν στο «Αττικόν»-, τονίζουν στη γνωμάτευσή τους πως ο 39χρονος έχει χειριστική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται να στήσει ανάλογο «αυτοκτονικό σκηνικό» στο κελί.

Η τοξικολογική εξέταση έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, ο 39χρονος είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο, ειδικοί εξηγούν ότι παρά το «κοκτέιλ» των ουσιών, ήταν απόλυτα λειτουργικός και είχε γνώση του τι ακριβώς έκανε…

Share