Γιατί πανικοβλήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Για τα προβλήματα που του δημιούργησαν οι καταγγελίες σε βάρος του μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Πράσινο Κίνημα» βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε με την Ελένη Τσολάκη για τις ευρωεκλογές και όσα ακούστηκαν σχετικά με την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης εναντίον του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου που τότε ήταν επίσης στην Ευρωβουλή.

«Όταν έγινε η καταγγελία και ξέσπασε όλο αυτό που ξέσπασε εδώ, ήταν μια επίθεση εναντίον μου, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τραβηχτείς πίσω για να δεις τι γίνεται. Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Παράλληλα, σχολίασε και τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τις γυναίκες οι οποίες οδήγησαν στην διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο.

«Δεν τις άκουσα τις δηλώσεις, μου τις μετέφεραν και δεν θα ήθελα να μιλήσω για δηλώσεις κάποιου που δεν έχω μπροστά μου. Είχα όλη την καλή διάθεση να συζητήσω με τον κύριο Παπανώτα, να δω πώς το είπε γιατί το είπε και να δούμε κατά πόσο αυτή η απόσταση είναι τεράστια ή μάλλον παρεξηγήθηκε, ή το οτιδήποτε», ανέφερε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Share