Βίαιη επίθεση γνωστού τραγουδιστή στη σύζυγο επιχειρηματία

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στην σύλληψη γνωστού τραγουδιστή προχώρησαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου μετά την υποβολή μηνύσεως εις βάρος του για σοβαρό επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσε σε κατάστημα με θύμα την σύζυγο γνωστού επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα η 32χρονη βρισκόταν την Πέμπτη (4/7) σε κατάστημα στο κέντρο της πόλεως Ρόδου με τον σύζυγο της. Εκεί τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος κατηγορούμενος ο οποίος απρόκλητα άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνην με τρόπο απαξιωτικό.

Το περιστατικό βίας

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, όταν τελείωσε το πρόγραμμα πέρασε από δίπλα της και της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα χέρια, στο ύψος των μπράτσων και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα. Η 32χρονη διατείνεται ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντας την προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού, καθώς και ο σύζυγος της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε.

Τότε ο άρχισε να βρίζει και τους δύο και αποχώρησαν από το κατάστημα.

Share