Αυτό το «παρατσούκλι» έχει δώσει η Δήμητρα Ματσούκα στον Πέτρο Κόκκαλη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, αλλά και σε όσα τη γοητεύουν σε αυτόν, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή ηθοποιός, που πριν από μερικούς μήνες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε ότι η ίδια έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους, ενώ εξήγησε και τον λόγο που τον φωνάζει «Τζιμ Μόρισον».

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά

Μιλώντας αρχικά για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα περιέγραψε ότι αυτή έγινε τον Νοέμβριο του 2016: «Είχα πάει με μια φίλη μου και την 9χρονη κόρη της σε μια εκδήλωση της Οργάνωσης Γη, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος ο Πέτρος. Είχαν εκπαιδευτικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα εκεί για σχολεία, συλλογική κουζίνα όπου έτρωγαν, έδειχναν στα παιδιά καλλιέργειες, ντοματάκια, ραπανάκια. Και σε έναν πάγκο της λαϊκής που είχαν στήσει με μικροπαραγωγούς τον είδα πρώτη εγώ».

«Άρα ισχύει αυτό που λένε ότι η γυναίκα επιλέγει», σημείωσε ο δημοσιογράφος, με την ηθοποιό να απαντά: «Εγώ την ακούω σοβαρά αυτή τη θεωρία, απλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί πώς θα προσεγγίσω κάποιον, γιατί συνήθως με προσέγγιζαν. Με τον Πέτρο δεν συνέβη αυτό. Τον πλησίασα πρώτη εγώ, τα υπόλοιπα ήρθαν όμορφα και αβίαστα. Είχα μάθει να κάνουν την πρώτη κίνηση, και όχι να την κάνω εγώ, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά. Δεν είχα ποτέ αισθανθεί ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα».

Ακόμη, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε σε όσα τη γοητεύουν στον σύζυγό της: «Στην αρχή η εμφάνισή του, η φωνή του. Τον φωνάζω “Τζιμ Μόρισον”, γιατί του αρέσουν οι Doors και χορεύει πολύ ωραία, σαν εκείνον. Γελάει με αυτό, με θεωρεί λίγο τρελή. Πολύ σύντομα εκτίμησα την παιδεία του, την ευφυία του, την καλή του καρδιά. Έχει μια σπάνια ικανότητα να βλέπει την ουσία, μια απλότητα που μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνήθειές του με ευχαριστούν, σχεδόν με συγκινούν. Ο τρόπος που έχει επιλέξει να ζει ιδιωτικά, αλλά και αυτό που επιλέγει να δείχνει έξω είναι ενδεικτικά της ποιότητάς του. Δυσφορώ με όλα αυτά τα ξενοδοχεία, τις πισίνες, τα φαγητά, τα ακριβά ρούχα που κοινοποιούν στα social media».

Share