Αυτός ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

«Αυτός ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς» λέει ένα διαχρονικό τραγούδι των Πυξ Λαξ που ταιριάζει μάλλον στην περίπτωση του Νίκου Παππά και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου. Κι αυτό διότι το ειδύλλιό τους, που είχε φουντώσει τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως… ξεφούντωσε το Πάσχα.

Κοινώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και το γνωστό μοντέλο «τα τσούγκρισαν», αποφασίζοντας να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το «Πρωινό ΣουΣου», με συνεργάτη της εκπομπής να αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Παρότι και οι δύο πέρασαν το Πάσχα στο ίδιο νησί, την Πάρο, οι παρέες τους ήταν διαφορετικές και οι ίδιοι απέφυγαν τις συναντήσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς έχουν κάνει unfollow  και μπλοκ ο ένας τον άλλον στα social media.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Επειδή έχουν σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow, αλλά μιλάμε για μπλοκ. Μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Open, με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να μην επιβεβαιώνει ούτε όμως και να διαψεύδει τις παραπάνω πληροφορίες σε επικοινωνία που είχαν μαζί της από το κανάλι.

Share