Αυτός είναι ο σύντροφος της Σάττι – Η σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο Μάλμε και έφερε την Ελλάδα στην 11η θέση στη Eurovision 2024.

Νικήτρια του μεγάλου τελικού της Eurovision αναδείχθηκε η Ελβετία με τον Nemo και το τραγούδι «The Code». Η Μαρίνα Σάττι κατά την άφιξή της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της στη Eurovision 2024, για τα χασμουρητά αλλά και για το κρύωμα που είχε λίγες μέρες πριν από τον τελικό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στις δηλώσεις της ότι: «Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου».

Στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» ανέφεραν πως και στο αεροδρόμιο αλλά και στο Μάλμε, ήταν δίπλα της ο σύντροφός της και μάλιστα τον «τσάκωσαν» οι κάμερες που ήταν δίπλα της κατά την άφιξή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει προσωπικά τον σύντροφο της Μαρίνας Σάττι καθώς είναι παιδικός της φίλος και κολλητός του αδερφού της. Ονομάζεται Ορέστης, είναι 37 ετών, δικηγόρος και είναι μαζί με τη Μαρίνα Σάττι από τον Οκτώβριο.

Share