Απόδραση στον Πόρο: Νέες φωτογραφίες για Λιάγκα και Αντωνά (pics)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στον Πόρο το Σαββατοκύριακο. Οι δυο τους ανέβασαν χωριστά ο καθένας στα social media νέες φωτογραφίες από την απόδρασή τους.

Μάλιστα τις πόζες σχολίασαν στο Ηappy Day τη Δευτέρα. Οι δυο τους μαζί με παρέα έμεναν στο ξενοδοχείο Sirene Blue. Το ξενοδοχείο ανήκει στον επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη που πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας από την σύντροφο του Ευαγγελία Αραβανή.

Aπό το ίδιο ξενοδοχείο και από την ιδιωτική του παραλία ανέβασε φωτογραφία ο Γιώργος Λιάγκας. «Χαμένος στον παράδεισο« σημείωσε ο παρουσιαστής ως σχόλιο στο story στο Ιnstagram.

Να σημειώσουμε πως ο μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες για τη σχέση τους. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι ζευγάρι εδώ και δύο εβδομάδες. Η σχέση τους είναι πολύ φρέσκια και ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα και την προσέγγισε.

Οι δυο τους βγαίνουν πολύ συχνά χωρίς να κρύβονται ενώ η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι στη Γλυφάδα το οποίο είναι πολύ κοντά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα.

Share