Αποχωρεί από το Mega η Μενεγάκη – Ο λόγος του «διαζυγίου»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA καθώς, όπως έγινε γνωστό, η ίδια και η αρχιστυντάκτρια της εκπομπής το ανακοίνωσαν στους συνεργάτες τους. Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega παρουσίασε το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να δίνει τον λόγο στον Χάρη Λεμπιδάκη και την Τίνα Μεσσαροπούλου για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πίσω από τη λήξη της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το Mega.

Όπως ειπώθηκε στον αέρα του Happy Day ο λόγος που οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας ήταν οικονομικός, με τον σταθμό να ζητά μείωση στις απολαβές της Ελένης Μενεγάκη.

Ακούγοντας το ρεπορτάζ η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο και μακάρι να κάνουμε τα μισά από όσα έχει κάνει η Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα. Έχει την πολυτέλεια – ενώ έχει μια πρόταση στα χέρια της – και είμαι σίγουρη ότι η πρόταση που είχε στα χέρια της έχει να κάνει με απολαβές που παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι αυτή τη στιγμή της τηλεόρασης. Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου, προτιμώ από το να πέσει η ποιότητα της εκπομπής μου και οι δικές μου απολαβές, να μείνω στο σπίτι μου, να απέχω», είπε για την Ελένη Μενεγάκη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Share