Απομακρύνθηκε από τον θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo, στην πολιτική ορθότητα, αλλά και στους δημοσιογράφους.

Στην αρχή της συνέντευξης η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε και στο κίνημα του Metoo: «Έχει μαλακώσει η πατριαρχία πλέον. Παλιά κατέστρεφαν ζωές και εξαφάνιζαν όνειρα και φιλοδοξίες κοριτσιών. Μετά το metoo μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρουμε πότε φλερτάρουμε και πότε το παρακάνουμε. Υπήρξαν φορές που έπρεπε να απομακρυνθεί άνθρωπος από θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του. Είχα μιλήσει κι εγώ και άλλες κοπέλες. Υπήρχαν και περιπτώσεις συναδέλφων που περνούσαν βασανιστήρια και κακοποίηση και δεν έγινε ποτέ τίποτα».

Στην συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα: «Την αγαπώ και τη φοβάμαι την τηλεόραση. Το κοινό έχει συνηθίσει σε ξένες πλατφόρμες. Η πολιτική ορθότητα προστατεύει ανθρώπους που παραγκωνίστηκαν. Ήμασταν άξεστοι, σκληροί και κακοί. Έχω ενοχληθεί με δημοσιογράφους που δεν είχαν μελετήσει και μιλάγαμε για τρίχες. Θέλω οι δημοσιογράφοι να σέβονται τη δουλειά μας. Έχω δει θέματά μου που δεν ήταν κομμένα και ραμμένα καλά».

Share