Αποκαλύψεις για την περιπέτεια του Δημήτρη Κόκοτα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Αποκαλύψεις σχετικά με την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα έκανε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία ήταν το «ταίρι» του στο σόου J2US, στις πρόβες του οποίου ο τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα και ανακοπή.

Ανοίγοντας την καρδιά της στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε ότι έβλεπε τον Δημήτρη Κόκοτα να καταρρέει, καθώς είχε όπως είπε, πολύ άγχος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θα πω κάτι πάρα πολύ υπεύθυνα γιατί ο Δημήτρης θα γυρίσει και μπορεί να δει την εκπομπή. Πάει καλύτερα. Επειδή ήμουν πολύ κοντά και δεν είχα αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί σε όλες πρόβες. Τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια, και του έλεγα “Δημήτρη δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψ’ τα όλα εκεί που πρέπει, σε ικετεύω, σε βλέπω και δεν θα αντέξεις”. Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ για τον Δημήτρη γιατί το φοβόμουν, το έβλεπα. Πάρα πολύ φορτωμένος άνθρωπος».

Η ίδια περιέγραψε και όσα συνέβησαν την μέρα που ο τραγουδιστής έπαθε το καρδιακό επεισόδιο και πώς προσπάθησε να τον βοηθήσει με τις γνώσεις της.

«Ήμουν μαζί του στην πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι και μπορώ να κάνω θεραπεία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ τους έβγαλα όλους έξω και άρχισε να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του. Έβλεπα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος που έχει μέσα του, να θέλει να βρει αδιέξοδο και να μην μπορεί. Μπορούσε ελάχιστα να μιλήσει, μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο».

Τα νεότερα για την υγεία του

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τις εξελίξεις στην υγεία του τραγουδιστή.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας από προχθές μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Η κλινική κατάσταση παραμένει σταθερή και πλέον έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Χρειάζεται χρόνο, η ιατρική ομάδα είναι κοντά του, οι εξετάσεις και ο έλεγχος θα συνεχίσουν να γίνονται… Θέλει χρόνο».

Share