Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Καπουτζίδη για το come out που έκανε το 2020

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το come out που έκανε το 2020, αλλά και την αφορμή που τον ώθησε να το να το πει δημόσια.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, είπε στην κάμερα του «Breakfast@Star»: «Το δημοσιοποίησα το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο».
Στη συνέχεια αποκάλυψε, τι του είχε πει ο τότε σύντροφός του: «Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι τώρα θα δεις» ανέφερε o Γιώργος Καπουτζίδης.

Eρωτηθείς για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια, νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή».

Share