Αποκαλύψεις από τη Μαρία Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Για τη ζωή της και για τα επαγγελματικά της, αλλά κυρίως για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Μαρία Αναστασοπούλου

«Με στεναχωρούν οι ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά, όπως όλους μας. Είτε είσαι γονιός είτε όχι, όταν ακούς ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά που κακοποιούνται, βασανίζονται, εκεί παγώνουν όλα μέσα σου.

Υπερτερεί το συναίσθημα δεν μπορείς να το διαχειριστείς, δεν αντέχεται πολλές φορές. Κάτι έχει γίνει λάθος στην κοινωνία, δεν μπορεί να είναι μόνο η πανδημία και ο εγκλεισμός, είναι μια σειρά πράγματων που δεν τα είδαμε τη σωστή στιγμή και τώρα πια έχει γίνει πολύ μεγάλο», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Πώς είναι να συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Η Μαρία Αναστασοπούλου αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη είπε:

«Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά από αυτόν. Και πήγαινα και εγώ 3.18.

Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».

Τι είπε για την εκπομπή που παρουσιάζει;

«Είναι δύσκολο πράγμα, έχει έρευνα, ρεπορτάζ. Με την ομάδα μας που είναι πολύ ωραία, έχουμε κάνει ωραία πράγματα και θα κάνουμε ακόμη καλύτερα», υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

Για την απώλεια του σκύλου της

«Όταν έχασα τον σκύλο μου, κατάλαβα την αξία που είχε στη ζωή και το κενό είναι μεγάλο που τον έχω χάσει. Ήταν σαν να είχα μία μπάλα αγάπης και έρχεται κάποιος και στο παίρνει. «Έφυγε» μικρός ο Σωτηράκος», σχολίασε κλείνοντας.

Share