Αποκαλυπτική η Josephine για τη σχέση της με τον Νίνο

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το παιδικό της όνειρο να βρεθεί μπροστά στο μικρόφωνο, οι οικονομικές δυσκολίες που την ατσάλωσαν από μικρή και το διαζύγιο των γονιών της που τη σημάδεψε.

Η 33χρονη ταλαντούχα performer Josephine φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και, στην πιο ειλικρινή και ώριμη συνέντευξή της, παραδέχεται: «Έμαθα να με αγαπάω».

Στον έρωτα πώς λειτουργείς;

Δεν θα μιλήσω γενικά. Θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα που βρίσκομαι δίνομαι ολοκληρωτικά. Το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό σου το βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του. Μπορείς να καταλάβεις αν αυτό που ζεις είναι ξεχωριστό ή παροδικό.

Με τον Νίνο καταλαβαίνω ότι ζείτε κάτι ξεχωριστό. Μάλιστα, ύστερα από ένα σύντομο διάστημα, αρχίσατε να ακολουθείτε ξανά ο ένας τον άλλο στο Instagram. Να υποθέσω ότι είστε ξανά μαζί;

Ναι, είμαστε. Ε, τι να πω… (Γελάει.) Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο τώρα. Νομίζω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι επιτρεπτά. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για μας. Να μην το βλέπει κανείς.

Τον προηγούμενο καιρό είχατε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση σας;

Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι η διάθεση να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη.

Όταν είσαι ερωτευμένη, δίνεις δεύτερη ευκαιρία;

Ναι, δίνω.

Share