Αποκαλυπτική η κόρη του Γιώργου Κιμούλη για τον πατέρα της και τη Μαρία Δαμανάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τη βλέπουμε από Δευτέρα έως Πέμπτη στην επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες». Η Μαριάννα Κιμούλη ήταν καλεσμένη την Τετάρτη στο Τhe 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Μέχρι τώρα είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων. Μου έχουν γίνει και άλλες προτάσεις και αρνήθηκα. Αυτό που συνέβη στις Ψυχοκόρες δεν το περίμενα. Είναι νωρίς για να καταλήξω αν τα όχι χτίζουν καριέρες» τόνισε η ηθοποιός.

Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε για τον ρόλο της Μαρίκας Πολύζου στη σειρά του ΑΝΤ1 ενώ αναφέρθηκε και στους γονείς της τη Μαρία Δαμανάκη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν είχα καταλάβει ποιοι είναι οι γονείς μου γιατί ποτέ δεν αντιμετώπιζαν τους εαυτούς τους σαν κάτι διαφορετικό από τους άλλους γονείς» ανέφερε. Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Ήμουν αντιδραστική ως παιδί, περισσότερο διαφωνούσα με τους γονείς μου. Συνειδητοποίησα ότι κάθε φορά που ερχόμασταν σε ρήξη υπήρχε μια κρυφή χαρά μέσα τους. Σαν να γιορτάζουν την αυτονομία μου με έναν τρόπο. Οπότε πάντα ήθελαν να έχω την άποψή μου. Να είμαι αυτόνομη».

Η ίδια μάλιστα εξήγησε απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Ο μπαμπάς μου σίγουρα είχε ενστάσεις για την υποκριτική, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ κτητικά. Πάντα μου έλεγε η ζωή σου είναι η ζωή σου. Οι αποφάσεις είναι δικές σου».

Share