Αντώνης Ρέμος: Γιατί μπήκε στο στόχαστρο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος;

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για τον Αντώνη Ρέμο, πως η περιουσία του δεσμεύτηκε για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7/24), η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του πασίγνωστου τραγουδιστή μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ.

Η Αρχή, ερευνώντας εταιρεία του καλλιτέχνη, η οποία δεν ασχολείται με το θέαμα, αλλά άλλες δραστηριότητες, βρέθηκε μπροστά σε τυχόν αξιόποινες πράξεις εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Έτσι, προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στη περίπτωση που υπάρχουν, έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

«Δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις»

Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ανακοίνωσης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του, Στάθης Μπακάλης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απαντά για το πως «πιάστηκε» από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων για φοροδιαφυγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Αντώνη Ρέμο

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.

Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.

Share