Αντώνης Ρέμος: Ανοίγουν λογαριασμοί και θυρίδες συγγενών

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στη ζωή και τις επιχειρίσεις του, δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου μπήκε η Εφορία.

Ο Αντώνης Ρέμος που έχει προγραμματισμένες μεγάλες συναυλίες μέσα στο καλοκαίρι βρίσκεται από χθες στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, αφού οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν τεράστια φοροδιαφυγή, με τις έρευνες να βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Εδώ και ένα μήνα η Οικονομική Εισαγγελία έχει βάλει στο στόχαστρο τον τραγουδιστή και εταιρία που έχει συστήσει με αντικείμενο, το οποίο δεν σχετίζεται με την επαγγελματική του δραστηριότητα (θεάματα κλπ).

Από τα στοιχεία που προέκυψαν, ο τραγουδιστής φέρεται να δήλωνε εισόδημα 50.000 ευρώ τον χρόνο, με την Αρχή για το Ξέπλυμα να εντοπίζει φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιφανούς τραγουδιστή, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι οι δεσμεύσεις στις οποίες προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή αφορά ακίνητα, κινητά, λογαριασμούς προσωπικούς του καλλιτέχνη και της επίμαχης εταιρίας, σκάφη και θυρίδες που, εφόσον εντοπιστούν, θα δεσμευθούν μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ.

Αυτή όμως, όπως αναφέρουν πηγές, είναι μόνο η αρχή, με το επόμενο βήμα των Αρχών να είναι ο έλεγχος λογαριασμών και θυρίδων συγγενικών του προσώπου, όπου πιθανώς να έχουν μεταβιβαστεί χρήματα από τον τραγουδιστή.

Για ποιο λόγο μπήκε στο στόχαστρο της Εφορίας ο Ρέμος

Το ποσό που δήλωνε τα τελευταία 5 χρόνια ο τραγουδιστής, ποσό που δεν ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ, θεωρήθηκε χαμηλό για τη δημοφιλία του, καθώς εκτός από τα νυχτερινά κέντρα και τις συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τραγουδάει και σε private party και άλλες εκδηλώσεις.

Share