Ανήλικοι διακινούσαν ερωτικά βίντεο με 15χρονες στα Ιωάννινα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχετικά με το πορνογραφικό υλικό με τα ανήλικα που διακινείτο από τον Ιανουάριο, ξεκίνησαν έρευνα.
Σοκ επικρατεί στα Ιωάννινα μετά την αποκάλυψη ότι οκτώ νεαροί Έλληνες, έξι από τους οποίους είναι ανήλικοι, καθώς και ένας ενήλικος αλλοδαπός, είχαν καταγράψει σε βίντεο τις ερωτικές συνευρέσεις τους με δύο ανήλικα κορίτσια και το υλικό κυκλοφορούσε εδώ και μήνες από κινητό σε κινητό.

Πώς τους ανακάλυψαν οι Αρχές

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχετικά με το πορνογραφικό υλικό με τα ανήλικα που διακινείτο από τον Ιανουάριο, ξεκίνησαν διακριτική έρευνα με κύριο μέλημα την προστασία των δύο κοριτσιών. Τα κορίτσια είναι περίπου 15 ετών.

Από την εξέταση του οπτικού υλικού, προέκυψε ότι οι ηλικίας 15 ως 24 χρόνων δράστες είχαν καταγράψει τις γενετήσιες πράξεις με τις δυο ανήλικες και κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία παραδόθηκαν στην εγκληματολογική υπηρεσία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι έξι από αυτούς είχαν αρχειοθετήσει και μεταδώσει σε άλλους τα σχετικά βίντεο.

Σε βάρος των εννέα εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και πορνογραφία ανηλίκων, κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς των έξι ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Share