Ήταν έγκυος και απέβαλε με βίαιο τρόπο η Μαρία Σπυράκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαρία Σπυράκη και αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Καϊλή, καθώς βρέθηκε και η ίδια στο στόχαστρο. «Τέρμα ζόρικος ο χρόνος για μένα και την οικογένειά μου» υπογράμμισε, αρχικά, η ίδια.

«Να έχω δύο εφήβους στο σπίτι και συγχρόνως μία εκκρεμότητα με τη δικαιοσύνη που μου προκάλεσε ένα δυσανάλογο βάρος στην καθημερινότητά μου. Ευτυχώς αποδόθηκε. Τα παιδιά μου δεν το ομολογούν αν αντιμετώπισαν μπούλινγκ στο σχολείο αλλά καταλαβαίνω ότι προβληματίστηκαν πάρα πολύ. Δεχόμουν ερωτήσεις του τύπου “ακούσαμε για μία ευρωβουλευτή που βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι της, δεν μας αφορούν αυτά μαμά έτσι δεν είναι;”» πρόσθεσε για την περιπέτεια που είχε στο Ευρωκοινοβούλιο. «Δεν έχω μιλήσει με τον Αλέξη Γεωργούλη. Πιστεύω ότι έκανε το σωστό που ζήτησε την άρση της ασυλίας του» σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξή της.

«Είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα»

Παράλληλα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε την αποβολή που είχε την ώρα που βρισκόταν σε ρεπορτάζ. «Ημουν έγκυος τον Δεκέμβριο του 2004 και δεν το ήξερα. Καταλάβαινα ότι είχα μια μεγάλη αδυναμία. Μέχρι να μπω στο αυτοκίνητό μου και να φτάσω στο κανάλι που δούλευα τότε, στο Alter, είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα. Ανακάλυψα ότι είχα αποβάλει με πολύ βίαιο τρόπο μία εγκυμοσύνη που ήταν στους πρώτους τρεις μήνες. Νομίζεις ότι αποκολλιέται μέρος του εαυτού σου. Τελικά με τη βοήθεια της επιστήμης έφερα στον κόσμο δυο παιδιά το 2008».

Share