Έφτασε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ωστόσο έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια.

Καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στη δικαστική του περιπέτεια με την παρουσιάστρια ο Άρης Καβατζίκης. «Λατρεύω τα περιοδικά, αλλά η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής του Hello.

sΧωρίς να φταίω και να εμπλέκομαι, βρίσκομαι να ντιλάρω οικονομικά πρόσωπα. Αυτή η δοσοληψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου. Μια φωτογραφία τότε άξιζε πάρα πολλά, 3-4-5.000 ευρώ για σετ φωτογραφιών, την εποχή των παπαράτσι.

Με την Ελένη φτάσαμε στο δικαστήριο. Ήμουν διευθυντής τότε, είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Ήταν μέσα από κλειστή αίθουσα και κινήθηκε νομικά. Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι ήταν ιδιωτική αίθουσα, το κέρδισε το δικαστήριο.

Δεν είσαι πάντα σίγουρος που μπορεί να έχει βγει η φωτογραφία. Δεν αξίζει όλο αυτό. Διακινδύνευσα σχέσεις με ανθρώπους. Σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιέφερε ο ιδιωτικός βίος κανενός.

Δεν είναι μόνο αυτό τα περιοδικά, είναι ένας κόσμος, ένα ταξίδι. Είχα πάρα πολλές φορές διλήμματα και υπήρξαν φορές που δεν έβαλα φωτογραφίες. Μια φορά ήταν μια ηθοποιός με περγαμηνές, θεώρησα χρέος μου να ενημερώσω ότι υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες, μου είπε πως δεν είναι προς δημοσίευση και το σεβάστηκα.

Μια μεγάλη κυρία του τραγουδιού, μου πήρε και μου είπε “αγόρι μου είδαν φωτογράφο μπροστά μου και ήμουν με την εγγονή μου και δεν θέλω”. Πήρα κι άλλους τότε διευθυντές και είπα να το σεβαστούς».

Share