«Έκλεισε» στο OPEN η Τατιάνα Στεφανίδου – Ποια ζώνη θα αναλάβει

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στο Open επιστρέφει η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Alpha στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε συναντηθεί πριν μερικές μέρες με την Αγλαΐα Λάτσιου και την Άντζυ Ντρίβα της Barking Well, οπότε και συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν μία καθημερινή κοινωνική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε δεχτεί πρόταση και από άλλο κανάλι για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ωστόσο την είχε απορρίψει εξ αρχής αφού προτιμά την καθημερινή επαφή με το κοινό.

Η Στεφανίδου έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη και οι υπογραφές έπεσαν με την παρουσιάστρια να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του Open και την Barking Well Media. Η δημοσιογράφος θα έχει εκπομπή ανάλογου περιεχομένου με το Tlive που ήδη παρουσιάζει στον Alpha και θα βγαίνει στον «αέρα» στην ώρα που είναι τώρα η Κατερίνα Ζαρίφη, μετά δηλαδή από το μεσημεριανό δελτίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα που έπεσαν οι υπογραφές ήταν παρούσα η Κατερίνα Καινούργιου. Εξάλλου η ίδια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της τη μεταγραφή, η οποία τελικά και έγινε!

Share