Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και εξαφανίστηκε

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 34χρονο αγνοούμενο. Η εξαφάνιση στην Καβάλα, δηλώθηκε από την σύζυγό του. Ο νεαρός είχε πάει τα δίδυμα κοριτσάκια του, στο σχολείο…

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα για την εξαφάνιση 34χρονου άνδρα. Το πρωί της Τετάρτης 27/03 πήγε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και μετά εξαφανίστηκε. Έχουν περάσει δύο ολόκληρες μέρες από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του 34χρονου Χρίστου Θώμου και η αγωνία της οικογένειας του μεγαλώνει.

Στις έρευνες των αρχών συμμετέχει και ο πατέρας του, Θωμάς Θώμος, ο οποίος μιλάει στο newsit.gr: «Χθες το απόγευμα ένας κτηνοτρόφος ειδοποίησε ότι είδε τον γιο μου στο βουνό πίσω από τον ΧΥΤΑ Καβάλας και αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκομαι εδώ για να ψάξω και εγώ. Να δω τι γίνεται. Ο κτηνοτρόφος είπε πως του είχε ζητήσει νερό ο γιος μου και τον έστειλε σε μια ποτίστρα.

Μετά λέει μπήκε σε κάτι πουρνάρια κοντά σε μια χαράδρα και εξαφανίστηκε Έρχεται και η ΕΜΑΚ. Είναι τεράστιο το βουνό. Και φαίνεται πως ήταν όντως ο γιος μου γιατί η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα. Το θέμα είναι πως περνούν οι μέρες και ο γιος μου είναι κάπου χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς τίποτα. Ο γιος μου λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή που όμως φαίνεται πως την είχε σταματήσει τους τελευταίους μήνες.

Έχει δυο κοριτσάκια 2,5 ετών, είναι δίδυμα, και τα πήγε στον παιδικό σταθμό το πρωί της Τετάρτης. Πήρε καφέ, γύρισε στο σπίτι και γύρω στις 11:00 το πρωί τον καλούσε στο τηλέφωνο η γυναίκα του και δεν απαντούσε. Όταν η γυναίκα του γύρισε στο σπίτι το μεσημέρι δεν τον βρήκε και ενημέρωσε την αστυνομία. Φαίνεται πως πήρε μαζί του κάποια χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και ένα μαχαίρι. Δεν πήρε κάτι άλλο».

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 34χρονου εξέδωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χρίστος Θώμος έχει ύψος 1.85 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρη ζακέτα, χακί αθλητικά παπούτσια και κρατούσε χακί σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Share